Prik.... weg! - Reisverslag uit Kamperland, Nederland van Marloes Bakker - WaarBenJij.nu Prik.... weg! - Reisverslag uit Kamperland, Nederland van Marloes Bakker - WaarBenJij.nu

Prik.... weg!

Door: Marloes

Blijf op de hoogte en volg Marloes

22 Juni 2006 | Nederland, Kamperland

Nee, dit is niet het welbekende anti-muggenbeet-zalfje... Dit was eigenlijk wat ik vanmiddag voelde.. Jaja, ik ben om vaccinaties geweest! Niet dat dit nu zo'n noemenswaardige gebeurtenis is hoor, maar ach, ik vond het wel bij de voorbereidingen horen.
Hepatitis A en B... één spuitje, en ik was klaar! Geen welbekende prik in de kont, of andere enge dingen... Sjongejonge, wat is inenten toch eigenlijk een eitje :)
Straks nog aan de malaria-tabletten, en dan ben ik zo goed en zo kwaad als het kan wel een beetje prepared voor mijn reis...
Kan ik alvast eng gaan dromen over rabiës (hondsdolheid), dengue (knokkelkoorts), tuberculose, diarrites enz... ;)

grtjes, Marloes

• 22 Juni 2006 - 19:38

Habje:

hee mijn mloesje

vergeet ook de drugssmokkel niet he!!!
    je kunt wel vanalles aan enge ziektes krijgen, maar voor je het weet proppenze je tas vol met drugs...hopen dat het dan net zo gaat als bij de reclame van cup-a-soup. kan jij er ook nog iets aan verdiene...mooie opbrengst voor het goeie doel!!!:P
    nou meid, k peer hem weer.
    suc7 met alles!

schelp, habbo

• 27 Juni 2006 - 11:30

KEES EN JOKE:

Hoi Marloes, leuke site hoor. Wel spannend allemaal, maar heel bijzonder ook dat dit alles zo geleid wordt voor jou.
    Wij wensen je nog een goede voorbereiding en dan een hele goeie reis naar Honduras. (en Habbo ook heel veel sterkte gewenst in deze tijd,doei)

Groetjes van ons allemaal,doei.